Over

Hoi, Ik ben Jolanda marti

Ik ben al ruim 10 jaar volledig werkzaam als fotograaf en met mijn partner Michiel hebben we samen 3 dochters.

Het moederschap is een geweldige en overweldigende ervaring. Ik voel de behoefte als moeder om momenten te vangen, ze vast te houden, te bewaren en te koesteren voor altijd. Fotografie van ons eigen gezin is daarin altijd heel waardevol geweest. Op ons persoonlijke lifestyle blog en Instagram Wild&BOHO geven we een kijkje in ons leven. Het delen van onze belevenissen is iets wat

In 2010 heb ik de deuren van mijn eerste fotostudio geopend.
In 2015 schakelde ik over naar fulltime bruiloften samen met mijn partner Michiel onder de naam Luminant Weddings. We fotograferen nu al meer dan 5 jaar het hele jaar door bruiloften.

Nu is het 2020 en tijdens de Covid-19 lockdown heb ik tijd gehad om na te denken welke kant ik mezelf wilde doorontwikkelen. Nieuwe uitdagingen.  En het antwoord was voordehand liggend. Combineer onze Luminant Weddings fotografie stijl met onze Wild&BOHO fotoseries. En dat beschikbaar gemaakt voor iedereen die dat wilt van zichzelf of zijn eigen gezin.

Spontane oprechte Fotografie op de mooiste locaties of gewoon bij mensen thuis.  Ik weet hoe waardevol deze fotoseries van ons eigen  gezin voor ons persoonlijk zijn. En dat gun ik iedereen.

Het nu, zoals het voelt

Het karakter van ieder van ons bestaat uit meerdere facetten. Als een edelsteen die op een andere manier glanst vanuit elke hoek. Ik vind het geweldig om alle verschillende kanten te mogen vangen.

Een enkele foto is 2-dimensionaal je kunt daarin 1 versie vastleggen van de persoon. Vaak kun je daar wel een gelaagdheid in terug zien van verschillende dingen door elkaar heen. De Emoties, oogopslag, uitdrukking, lichaamshouding en beweging van 1 microseconde bevroren op een stilstaand beeld.

Dit geheel omgeven door de locatie, lichtinval, en aankleding. Het juiste moment vangen vanuit het beste perspectief maakt elk plaatje een universum aan zich. Maak er een serie van en je vertelt een verhaal.

Jullie verhaal.

Koester elk moment

Een kijkje door mijn ogen deze mooie wereld in. Jullie, jou gezin, jou kindjes. Ik zie schoonheid in kwetsbaarheid, kracht, liefde, plezier, verdriet, kinderlijke onbezonnenheid en de ouderlijke blik van onvoorwaardelijke liefde voor je kind. Ik voel het namelijk ook. Ik herken het. En het is die empathie waarmee ik de connecties maak om mijn beelden te schieten.

Elke keer als ik terugkijk naar onze foto’s voel ik een explosie van liefde. De gevoelens van toen, de geuren, momenten, emoties alles komt terug. Een kleine tijdreis. Tranen. Omdat het zo mooi was, omdat ik dankbaar ben het te hebben mogen meemaken en het soms even te mogen herleven met deze dierbare beelden.

Met heel mijn hart. Ik vang dit moment voor jullie. Zodat deze bewaard en herinnerd kan worden als een ultieme tijdcapsule vol beelden en emoties van het nu, voor altijd bewaard.

Koester-elk-moment

Backstage action

Prik een datum

Dankzij het “nieuwe normaal” heb ik een beperkt aantal plekken beschikbaar om te shooten.  Neem contact met mij op om te kijken wanneer we een shoot kunnen inplannen.

 

Bedankt voor de lieve woorden!

Reviews

google-site-verification=Y6nWXIKaIbsTecaBlcfvT-D8msHlBHozqGFgOQ4OWow