Koester elk moment

Een fotoserie als ultieme tijdcapsule van het nu.

Koester elk moment

Spontane oprechte Fotografie op de mooiste locaties of gewoon bij jullie thuis.  Ik weet hoe waardevol deze fotoseries van ons eigen gezin voor ons persoonlijk zijn. En dat gun ik iedereen.

Een kijkje door mijn ogen deze mooie wereld in. Hoe ik jou zie, Jullie gezin, jou kindjes. Ik zie schoonheid in kwetsbaarheid, kracht, liefde, plezier, verdriet, kinderlijke onbezonnenheid en de ouderlijke blik van onvoorwaardelijke liefde voor je kind. Ik voel het namelijk ook. Ik herken het. En het is die empathie waarmee ik de connecties maak om mijn beelden te schieten.

Met heel mijn hart. Ik vang dit moment voor jullie. Zodat deze bewaard en herinnerd kan worden als een ultieme tijdcapsule vol beelden en emoties van het nu, voor altijd bewaard.


Koester-elk-moment

Prik een datum

Dankzij het “nieuwe normaal” heb ik een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar om te shooten.  Neem contact met mij op om te kijken wanneer we een shoot kunnen inplannen.

Bedankt voor de lieve woorden!

Reviews

google-site-verification=Y6nWXIKaIbsTecaBlcfvT-D8msHlBHozqGFgOQ4OWow